Aan de hand van vier thema’s  We Share, Wisdom, Wonder, Well-being gaan we met elkaar op onderzoek uit. 

 

 

 

We Share

Samen leven vraagt om samen delen

Als ieder individu zichzelf volledig brengt, met al zijn potentieel en talent dan zijn alle ingrediënten aanwezig om welke uitdaging dan ook aan te gaan. Dan helpen we elkaar verder in onze eigen processen en anderen om ook dichter bij zichzelf te komen. Het begint met presence; aanwezig zijn in het hier, met alles wat er is, wie je bent en wat je hebt. 

Onder meer met: Sean Wilkinson (Circling Europe) en Ellen Waenink.

 

Wisdom

Vernieuwing vraagt om innerlijk weten

Hoe zet jij je volledige potentieel, talent en eigen wijsheid in? Doorbreek jouw belemmerende patronen en bewerkstellig innovatie, zodat jij je taaie omgeving beïnvloedt met een bevlogen eigen werkwijze en anderen inspireert mee te bewegen.

Met onder meer: Claire Molinard (Unique Self Coaching), Joke van IJzeren (De Praktijk van… en inititiator van The Source of Feminine Leadership en Holding Space)

Wonder

Complexiteit vraagt om verwondering

Wezenlijke vernieuwing ontstaat als we bereid zijn om de dialoog te voeren over bestaande perspectieven en dilemma’s. Openstaan voor verwondering en een andere kijk op vraagstukken, nieuwsgierig zijn naar wat er zicht ontvouwt en hoe je dit kunt inzetten. Dit proces begint bij jezelf!

Onder meer met: Esperide Ananas (Community leider Damanhur Italie) en Priscylla Beentjes (leidinggevende ICT Veiligheidsregio Kennemerland). 

 

Well beinG

Transformatie vraagt om vitaliteit en embodiment

Krachtig leiderschap start bij empowered, sterke en gezonde mensen die aanwezig zijn in hun lijf (embodied). The Source of Universal Leadership beziet leiderschap en persoonlijke groei holistisch en daarom is er ook een goede dosis aandacht voor gezondheid, vitaliteit en het belichamen van wat je leert. 

Onder meer met: Marja de Vries (Auteur van De hele olifant in beeld en Samenlevingen in balans) en Dirkje Veltman (Universal Healing Tao)

wonder icoontje-03.png
 

Praktische informatie

Wij brengen leiders samen vanuit de publieke sector, private sector en ondernemers om met elkaar op onderzoek uit te gaan. In vier bijeenkomsten leer je van experts, internationale leiders en peers over (persoonlijk) leiderschap, verandering en transformatie en versterk je je zelfkennis en ontwikkel je jouw leiderschap.

Het is mogelijk om je voor de vier bijeenkomsten aan te melde die samen het programma vormen. Maar je kunt je ook aanmelden voor de afzonderlijke bijeenkomsten. 

 

DATA EN LOCATIE

Voor ieder thema komen we samen tijdens een tweedaagse bijeenkomst op een locatie in Nederland.:

  • 4 keer een bijeenkomst van twee dagen:
    • Donderdag van 9:30 – 17:30
    • Vrijdag van 9:30 tot 17:00

We Share: 29 en 30 september 2016
Wisdom: 15 en 16 december 2016 - (Locatie ntb)
Well Being:  9 en 10 februari 2017 - (Locatie ntb)
Wonder: 30 en 31 maart 2017 - (Locatie ntb)

 

INVESTERING

  • De kosten van de tweedaagse zijn: 290,-, inclusief lunch.

    (Bedragen zijn exc. BTW)